Ανάγνωση

Download

27 Kb

 

 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ 17Ν

Η δίκη της 17 Νοέμβρη τελείωσε. Congratulation...βραβευθέντες από τον chief του FBI και δικαιωμένοι από το State Department. Συνδαιτυμόνες του Μίλερ, γνωρίζετε τι κινδυνεύετε να πάθετε, αν οι καταδικασθέντες σας σύρουν στα διεθνή δικαστήρια;

 

 


 


 

 

Ανάγνωση

Download

104 Kb

 

Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

Η δικαστική εξουσία είναι η κύρια και αποκλειστική υπεύθυνη για τα όσα δεινά μαστίζουν την ελληνική κοινωνία. Καθημερινά εγκληματεί εις βάρος των Ελλήνων. Η ανικανότητά της κάνει θεσμικό τον ρόλο της τρομοκρατίας.


 


 

Ανάγνωση

Download

65 Kb

 

ΔΙΚΗ ΤΗΣ 17Ν

Η 3η Μαρτίου 2003 αποτελεί ημερομηνία σταθμό για την ελληνική αστική δημοκρατία. Με την έναρξη της δίκης της 17Νοέμβρη άρχισε ο θρίαμβος της τρομοκρατίας, έστω και ερήμην των τρομοκρατών. Τρεις ημέρες αυτής της δίκης ήταν αρκετές για να δικαστεί και να καταδικαστεί το ελληνικό κράτος... Το διεφθαρμένο και σάπιο μέχρι το "μεδούλι" κράτος της μεταπολίτευσης. 

 


 


 

Ανάγνωση

Download

206 Kb

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

Στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου, αυτό το οποίο ονομάζουμε σήμερα "τρομοκρατία" είναι μια συνταγματικά νόμιμη λαϊκή δραστηριότητα... Την "πάτησαν" αυτοί οι οποίοι χαίρονται σήμερα με την εξάρθρωσή της και νομίζουν ότι θα την εκμεταλλευτούν πολιτικά.