Κανένας

από τους υπουργούς της σημερινής κυβέρνησης

δεν θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι θα πεθάνει στο κρεβάτι του.

 

Τα έξι μεγάλα εγκλήματα

των "σοσιαληστών"

που κυβερνάνε τη χώρα.

 

Η χώρα αυτήν τη στιγμή βρίσκεται υπό ξένη κατοχή κι αυτό είναι πλέον προφανές για τον καθένα. Για να πραγματοποιηθεί όμως η κατάκτηση μιας χώρας χωρίς πολεμική σύρραξη, θα πρέπει να υπάρξει προδοσία από τους κυβερνήτες της. Αυτοί λοιπόν οι άθλιοι, διεφθαρμένοι κι ανίκανοι κυβερνήτες της Ελλάδας κατηγορούνται για εσχάτη προδοσία. Η τιμωρία για μια τέτοια πράξη είναι πάντα ο θάνατος.

Τα εγκλήματα που πραγματοποίησαν εις βάρος του ελληνικού λαού και για τα οποία κατηγορούνται είναι τα εξής:

 

Έγκλημα 1ον

Εκχώρησαν σε ξένους το δικαίωμα να ελέγχουν τη χώρα. Τόσο στο θέμα της άμυνας όσο και στον τομέα της αστυνόμευσης υπάρχει απόλυτος έλεγχος των όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα από τους Δυτικούς. Οι Δυτικοί, χρησιμοποιώντας τις “πολυδουλεμένες” μεθόδους της προβοκάτσιας, μπήκαν στα "άδυτα των αδύτων" των μηχανισμών που διασφαλίζουν την ανεξαρτησία μιας χώρας. Με την προβοκάτσια της βαλκανικής κρίσης, ελέγχουν την άμυνά μας. Με την προβοκάτσια της δολοφονίας ενός θλιβερού Βρετανού αποικιοκράτη αξιωματούχου ελέγχουν τις αστυνομικές αρχές. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν Έλληνες αξιωματούχοι, που πληρώνονται από τον ελληνικό λαό και δουλειά τους είναι να δίνουν καθημερινή αναφορά σε ξένες μυστικές υπηρεσίες.

 

Έγκλημα 2ον

Εκχώρησαν στρατηγικούς τομείς του εθνικού συστήματος σε ξένους. Το κεντρικό αεροδρόμιο της χώρας, ο τομέας της διατροφής του λαού (σούπερ μάρκετ), η διώρυγα της Κορίνθου, οι τηλεπικοινωνίες, η ενέργεια κλπ. και ό,τι ξεχωρίζει ένα ελεύθερο κράτος από μια αποικία, ανήκουν στη σφαίρα ελέγχου των Δυτικών. Κάθε φορά που ο ελληνικός λαός θ' αντιδρά, θα ελέγχεται, γιατί οι ξένοι θα μπορούν να τον εκβιάζουν, προκαλώντας δυσλειτουργία στους νευραλγικούς τομείς της άμυνας, της οικονομίας και των υπηρεσιών. Πώς μπορείς ν' αντιδράσεις εναντίον κάποιου, όταν αυτός ελέγχει τις επικοινωνίες σου, τις "πύλες" εισόδου και εξόδου της χώρας σου, την ενεργειακή σου αυτονομία ή ακόμα και τα αποθέματα της τροφής σου; Τι είδους ανεξάρτητη πολιτική μπορεί ν' ασκήσει ένα κράτος, όταν δεν ελέγχει τις επικοινωνίες του, δεν ελέγχει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από τη χώρα και το σημαντικότερο όταν δεν μπορεί να διασφαλίσει μια υποτυπώδη αυτοδυναμία για την επιβίωση της κοινωνίας;

 

Έγκλημα 3ον

Επέτρεψαν σε ξένους ν' αγοράζουν τίτλους ιδιοκτησίας ελληνικής γης και να εκμεταλλεύονται τουριστικά, ως ιδιοκτήτες πλέον, τη φυσική ομορφιά της χώρας. Σε λίγο καιρό τα ξενοδοχεία ξένων συμφερόντων θα μπουν σε "κλειστά" τουριστικά κυκλώματα και θα λειτουργούν σαν κράτος εν κράτει. Ο ελληνικός λαός σε λίγο καιρό θα περιοριστεί στον ρόλο του γραφικού ιθαγενή και το τουριστικό συνάλλαγμα θα το εισπράττουν οι πολυεθνικές του τουρισμού.

 

Έγκλημα 4ον

"Άνοιξαν" αυθαίρετα και χωρίς κανένα στόχο την ελληνική αγορά στο σύνολό της, επιτρέποντας τη μονοπώλησή της από τα προϊόντα των πολυεθνικών. Προϊόντα, που πωλούνται αδασμολόγητα κι επιπλέον επειδή κατασκευάζονται σε φτηνές τριτοκοσμικές χώρες είναι ασυναγώνιστα, κατέστρεψαν την ελληνική παραγωγή στο σύνολό της. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε ένα ελληνικό προϊόν που να μπορεί να επιβιώσει στην ελληνική αγορά. Καταστράφηκε η ελληνική κεφαλαιοκρατική τάξη και οι Έλληνες εργάτες "πετάχτηκαν" άνεργοι στους δρόμους.

 

Έγκλημα 5ον

Επέτρεψαν την αθρόα εισροή μεταναστών σε μια χώρα, η οποία είναι γνωστό σε όλους ότι αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα. Με τη νομιμοποίησή τους αλλάζουν την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας και προσφέρουν στους Δυτικούς έναν τεράστιο μοχλό πίεσης εις βάρος του ελληνικού λαού. Γιατί οι φτωχοί μετανάστες είναι μοχλός πίεσης των ισχυρών; Γιατί, κάθε φορά που θ' αντιδρά ο λαός στη δυτική κηδεμονία, οι καθ’ όλα συμπαθείς και δυστυχείς μετανάστες θα ταυτίζονται με τις δυτικές επιλογές. Επειδή εκ των δεδομένων οι γηγενείς και οι μετανάστες έχουν συγκρουόμενα συμφέροντα, οι επιμέρους κοινωνικές συμμαχίες είναι επίσης δεδομένες. Όσο κι αν διαφέρουν οι εντάσεις των συμφερόντων, είναι δεδομένο ότι το γερμανόφωνο θηρίο, που διευθύνει το αεροδρόμιο, και ο τελευταίος Πακιστανός μετανάστης, που εργάζεται στη χώρα μας, έχουν κοινά συμφέροντα. Βρίσκονται καί οι δύο σε ξένη χώρα και ζουν από το δικό της κεφάλαιο εις βάρος των γηγενών. Αποτέλεσμα αυτού του φαινομένου είναι ότι, κάθε φορά που ο ελληνικός λαός θ' αντιδρά, οι μετανάστες —ακόμα και οι πιο φτωχοί— θα ευθυγραμμίζονται με τους "προστάτες" τους και με τη μαζικότητά τους θ' ακυρώνουν την αντιδραστικότητα του λαού.

 

 Έγκλημα 6ον

Διέλυσαν τα ασφαλιστικά ταμεία και καταχράστηκαν τα χρήματα του ελληνικού λαού. Σε λίγο καιρό αυτός ο λαός, που κατέθεσε τους κόπους μιας ζωής για ν' αποκτήσει το δικαίωμα της ιδιόκτητης σύνταξης, θα σέρνεται στα δημόσια ταμεία για δημόσιες συντάξεις. Πώς θ' αντιδράσει αυτός ο λαός, όταν αυτές οι συντάξεις θα είναι αποτέλεσμα της χρηματοδότησης των ταμείων από τους Δυτικούς; Τα δικά του χρήματα έγιναν σπίτια στις "Εκάλες", καταθέσεις στην Ελβετία και κότερα. Από τη στιγμή που αυτά τα χρήματα χάθηκαν, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι θα βρίσκονται στο έλεος αυτών που τους συντηρούν. Όταν το αποδεχθούν αυτό, θα γίνουν όμηροι των Δυτικών, που θα τους συντηρούν με τα "ψίχουλα" της αποικιοκρατίας. Αυτά τα "ψίχουλα" δεν είναι προϊόντα της μεγαλοψυχίας των Δυτικών. Είναι το αντίστοιχο με τα κασόνια ουίσκι που έδωσαν στους Ινδιάνους, προκειμένου να πάρουν με νομιμοφανή τρόπο τη γη τους.

 

Γι' αυτούς τους λόγους —και για πολλούς άλλους— η σημερινή κυβέρνηση δεν θα πρέπει να "κοιμάται" ήσυχη. Είναι βέβαιον ότι αργά η γρήγορα θα καταλάβει ο ελληνικός λαός τι συμβαίνει και θα τους κρεμάσει στις πλατείες. Κάποιοι προδότες έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες.

 

 

            Παναγιώτης Τραϊανού

Δημιουργός της θεωρίας του ΥΔΡΟΧΟΟΥ