Ανάγνωση

Download

108 Kb

 

 

ΔΙΑΠΛΟΚΗ

Η διαπλοκή στην Ελλάδα είναι ένα ζήτημα πολύ περίπλοκο, για να συνδεθεί με ανθρωπάκια τύπου Μπόμπολα, Λαμπράκη ή Κόκκαλη …με μεγιστάνες της πλάκας και της μιας δεκαετίας …με μεγιστάνες, που ακόμα βρομάνε τα χνώτα τους από την πείνα και ακόμα κολλάνε τα δάχτυλά τους από τις αφισοκολλήσεις.

 


 


 

 

Ανάγνωση

Download

53 Kb

 

 

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2005 (2)

Με αφορμή τις προεδρικές εκλογές του 2005, θ' αποκαλυφθεί η αθλιότητα της "δημοκρατίας" της μεταπολίτευσης. 300 επίορκοι αλήτες μετέτρεψαν τον ναό της δημοκρατίας σε σταύλο του κομματικού φασισμού. Το ΚΚΕ είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να λύσει τον "γόρδιο δεσμό" της διαπλοκής των εξουσιών.

 


 


 

 

Ανάγνωση

Download

41 Kb

 

 

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2005 (1)

Ποιοι κρύβονται πίσω από την ανεπίκαιρη "προεδρολογία" και τι επιδιώκουν; Η εκλογή Προέδρου αποτελεί σοβαρό λόγο για να πάμε στις πανάκριβες εκλογές; Πού βρίσκεται η μητσοτάκεια παγίδα; Τι συμφέρει τον ελληνικό λαό;

 


 


 

 

Ανάγνωση

Download

72 Kb

 

 

ΚΥΠ

Στα "χέρια" των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών βρίσκεται σήμερα το μέλλον της ελληνικής δημοκρατίας. Μόνον με τις πληροφορίες τους μπορεί να καθαρίσει ένα πολιτικό σκηνικό, που μοιάζει με τους "Στάβλους του Αυγεία". 3+2 εθνικοί "φάκελοι", που πρέπει ν' ανοίξουν επειγόντως.

 


 


 

 

Ανάγνωση

Download

140 Kb

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

Τι συμβαίνει με την ελληνική δημοκρατία; Ποιος "βραχυκύκλωσε" το Σύνταγμα; Πώς φτάσαμε στη "νεοταξική" δικτατορία του ΠΑΣΟΚ και στην κληρονομική "βασιλεία" του κάθε Γιωργάκη; Ποιές είναι οι ευθύνες των "γκεμπελικών" ΜΜΕ;

 


 


 

 

Ανάγνωση

Download

30 Kb

 

 

"ΓΚΑΛΟΠ"...

Τι συμβαίνει με τα γκάλοπ; Είναι συνταγματικά νόμιμη η χρήση τους ή μήπως πρέπει να κλείσουμε για πάντα τα "μαγαζάκια" της Opinion, της MRB και των άλλων ομοειδών "κοινωφελών" εταιρειών;

 


 


 

 

Ανάγνωση

Download

23 Kb

 

 

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ...

O George Papandreou ήδη έδειξε τα δείγματα "γραφής" του. Πολύ πριν αναλάβει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη πραγματοποιήσει δύο μεγάλα συνταγματικά εγκλήματα. Εγκλήματα, που σε άλλες εποχές θα "έβλαπταν" σοβαρά την υγεία του.

 


 


 

 

Ανάγνωση

Download

10 Kb

 

 

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ...

O George Papandreou είναι επικίνδυνος καί για τον ελληνικό λαό καί για την ελληνική δημοκρατία.

 

 


 


 

 

Ανάγνωση

Download

70 Kb

 

 

ΕΚΛΟΓΕΣ 2004...

Με τις εκλογές του 2004 ανοίγει η αυλαία μιας νέας εποχής. Ο ίδιος θίασος θα δώσει διαφορετική παράσταση. Από τον βαλκανικό "καραγκιόζ μπερντέ" του Αντρέα περνάμε στο αμερικανικό "μάπετ σώου" του Γιωργάκη.

 

 


 


 

 

Ανάγνωση

Download

31 Kb

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

Ένα "αινιγματικό" έως "ύποπτο" πρόσωπο, που οφείλει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό. Στον λαό, που θα κληθεί να πληρώσει τα γραμμάτιά" του σε περίπτωση που υπάρχουν τέτοια. Το ερώτημα που τίθεται είναι απλό... Είναι σιωνιστής ο ΥΠΕΞ; Αν είναι, πόσο επηρεάζει την εθνική μας ασφάλεια και πόσο τελικά θα μας "κοστίσει"; Ποιος και γιατί "επενδύει" πάνω του;

 

 


 


 

 

Ανάγνωση

Download

86 Kb

 

 

ΒΟΥΛΗ

300 καραγκιόζηδες άλωσαν την ελληνική βουλή και με πραξικοπηματική πράξη αλλοίωσαν το πολίτευμα. Στην Ελλάδα του 2003 έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και κανένας δεν ενδιαφέρεται. ...Η απόλυτη παρακμή του ελληνικού λαού. Αν "παιζόταν" καμιά θεσούλα στο δημόσιο, θα είχαμε νέες εποποιίες και νέα "Πολυτεχνεία".

 


 


 

 

Ανάγνωση

Download

45 Kb

 

ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιτακτική η ανάγκη εξεύρεσης μόνιμης λύσης στο πρόβλημα του εκλογικού νόμου.

Η λύση είναι μία. Απλή αναλογική και αποβολή του ΚΚΕ από την ελληνική βουλή.


 


 

 

Ανάγνωση

Download

92 Kb

 

 

Το φαινόμενο "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ"... Η μεγαλύτερη απειλή για την ελληνική δημοκρατία. Μια μόνιμα ανοικτή "πληγή" στην καρδιά του πολιτικού μας συστήματος. Το φαινόμενο "πιλότος" της Νέας Τάξης στην Ελλάδα.

 


 


 

Ανάγνωση

Download

29 Kb

 

Ο "ΤΕΩΣ", εκτός από αφελής, σύντομα θ' αποδειχθεί κι επικίνδυνος. Με τη βοήθεια του Μητσοτάκη παίζει τα "παιχνίδια" των Αγγλοσαξόνων και σύντομα θα γίνει μια ζωντανή απειλή για τη δημοκρατία μας. Επειδή όμως η δημοκρατία δεν είναι αφελής, έχει τα όπλα να τον αντιμετωπίσει. Αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα του κάθε πολίτη να τον εξοντώσει, σε περίπτωση που θελήσει να επιστρέψει στη χώρα.

 


 


 

 

Ανάγνωση

Download

5 Kb

 

 

Κανένας από τους υπουργούς της σημερινής κυβέρνησης δεν θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι θα πεθάνει στο κρεβάτι του.

Τα έξι μεγάλα εγκλήματα των "σοσιαληστών" που κυβερνάνε τη χώρα.