Ανάγνωση

Download

133 Kb

 

 

ΗΠΑ

Το "κόλπο" Τζών Κέρρυ απέτυχε. Έπιασε "τόπο" το μήνυμα της 11ης Σεπτεμβρίου. Με την εκλογή Μπους οι ΗΠΑ πέτυχαν το πιο τραγικό "αυτογκόλ" στην ιστορία του ιμπεριαλισμού. Είναι πλεον θέμα χρόνου οι εσωτερικές συγκρούσεις των ΗΠΑ να οδηγήσουν τη Νεα Τάξη Πραγμάτων σε κατάρρευση.

 


 


 

 

Ανάγνωση

Download

68 Kb

 

 

Μετά το φιάσκο του ΙΡΑΚ ήρθε και η "σφαλιάρα" από την Κύπρο. Οι αυτοδίδακτοι "πλανητάρχες" είναι πλέον για γέλια. Τα "πυώδη" φαινόμενα Φερχόικεν-Μητσοτάκης αποκαλύπτουν πολύ περισσότερα πράγματα απ' όσα θα επιθυμούσαν οι ιμπεριαλιστές. Έφτασε η ώρα της Ευρώπης. Το Σύνταγμα της Ε.Ε. θα γίνει η "ταφόπλακα" των ΗΠΑ.

 


 


 

 

Ανάγνωση

Download

121 Kb

 

Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ

Η ενωμένη Ευρώπη είναι το "κλειδί", που μπορεί να οδηγήσει την ανθρωπότητα στη λύτρωση.

 


 


 

Ανάγνωση

Download

134 Kb

 

ΙΡΑΚ

Στο Ιρακ σήμερα "γράφεται" το τέλος της ιστορίας. Ο αμερικανικός "αετός" παγιδεύτηκε στους βάλτους γύρω από τη Βαγδάτη και είναι πιο ευάλωτος από ποτέ. Τώρα, που δεν μπορεί να "πετάξει", είναι ευκαιρία να ξεκινήσει ο θρίαμβος της ανθρωπότητας εις βάρος των τυράννων της. 

 


 


 

Ανάγνωση

Download

78 Kb

 

ΚΥΠΡΟΣ 

Η Κύπρος πρέπει να πει ΟΧΙ στο σχέδιο του σκλάβου Ανάν. Πρόκειται περί μιας θανάσιμης παγίδας. Αν δεν προσέξουν οι Κύπριοι, θα "παγιδευτούν" για πάντα στην αγγλοεβραϊκή παγίδα. Οι Γραικοί τους "ξαναπούλησαν" και μόνοι τους πρέπει να βρουν τη λύση που τους συμφέρει. 

 


 


 

Ανάγνωση

Download

90 Kb

 

ΡΩΣΙΑ

Η πληγωμένη "αρκούδα", που σήμερα βρίσκεται τραυματισμένη και τρομοκρατημένη στη "σπηλιά" της, έχει δυνατότητες να αυτοθεραπευτεί. Οι λαοί μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον, αν η οργή και η δύναμη αυτής της "αρκούδας" στραφεί εναντίον των Αγγλοσαξόνων ιμπεριαλιστών.

Η Ρωσία μπορεί μέσα σε μια εβδομάδα να γίνει η απόλυτα μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο. Το σύστημά της μπορεί να γίνει το "κόσμημα" ανάμεσα στα υπόλοιπα κρατικά συστήματα του πλανήτη. Είναι η μοναδική ελπίδα των λαών ν' απαλλαγούν από την παγκόσμια τυραννία των Αγγλοσαξόνων και των Εβραίων.

 

 


 


 

Ανάγνωση

Download

14 Kb

 

ΣΕΡΒΙΑ 

Αν καταλάβουν οι Σέρβοι την "αχίλλειο πτέρνα" των ΗΠΑ, μπορούν ν' αντεπιτεθούν και να τις καταστρέψουν μέσα σε λίγες μέρες.

 


 


 

 

Ανάγνωση

Download

40 Kb

 

 

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ...

Η σημερινή οργή των Παλαιστινίων είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος να χάσουν το δίκιο τους. Το αίμα του δολοφονηθέντα σεϊχη Γιασίν δεν πρέπει να πάει χαμένο.

 


 


 

 

Ανάγνωση

Download

164 Kb

 

 

"ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ"...

...το μέγα "καρκίνωμα" της παγκόσμιας κοινωνίας. Πώς και ποιοι μπορούν να μας απαλλάξουν από αυτό;

 


 


 

Ανάγνωση

Download

90 Kb

 

ΕΒΡΑΙΟI...

Τι θα γίνει επιτέλους με τους πιο κομπλεξικούς και πιο βρομύλους δολοφόνους του πλανήτη;

Θα τους σταματήσει κάποιος άνθρωπος ή θα περιμένουμε να έρθει ο Ίδιος ο Θεός και να τους "μαζέψει" μια για πάντα;

 


 


 

Ανάγνωση

Download

68 Kb

 

Ανοικτή επιστολή προς τους ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ... τους μόνους ανθρώπους που μπορούν να λύσουν για πάντα το περίφημο "εβραϊκό ζήτημα".